Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution I'm building a tape eject script with the following assumptions: Operator error never occurs before or after their shift. Operator will not break the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jevon | 02 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, Could you please suggest me how to improve the Job throughput in Netbackup. OS : Solaris NBU Version: 7.5.0.6   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by appu1985 | 02 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, We are having this problem latley that we have a lot of AIX clients that cannot pass the BMR backup. When we look into it we see that It is stuck becuase ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SnirA | 02 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution We use a master server running HP-UX, four appliances/media servers all running 7.5.0.5.  I am constantly manipulating policies and clients to spread out the load and ...
Forum Discussion by OpsAnalyst | 02 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I am responsible for a new Data Centre and Netbackup environment and want to know how I get tape media ejected from the library which has been created using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tinsoldier66 | 02 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution I have two policies that need the same retention time. They both use the same volume pool, and they write to two different tapes within the volume pool. Maximum number ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Halvor | 02 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I have LT06 tape. Capacity should 6TB compressed data or 2.5 uncompressed data. I dont use compressed backup, so I should have 2.5TB data in tape mark as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by santave | 01 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution I have sql server that running on windows server 2003 x86 sp2. Yesterday, I experienced on the server 100% cpu usage. Thus, I naturally checked the "Task ...
Forum Discussion by Sisso | 01 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution Hello,   i need some opscenter report about which policy'll run ? how can i create it in ops center and i need send email  periotly ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkayki | 30 Dec 2013 | 13 comments
I need a solution Hello,  I am rtying to add the VMWare server host under the credentials tab. But it is failing with the error "vmware credential validation failed. connect to ...
Forum Discussion by Saket Patrikar | 30 Dec 2013 | 3 comments