Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Hi, details about the setup Master is linux 7.5.0.6 Client/Master = Client of xyz NetBackup Client Platform = PC, WindowsXP NetBackup Client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chan_backup | 21 Jan 2014 | 8 comments
I need a solution Hello,   We are running netbackup 7.5.0.6 on windows server 2008 R2 SP1. Recently, many jobs of image cleanup failed us with status code 174, actually all ...
Forum Discussion by Sisso | 20 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all,    does Netbackup 7.5.0.6 supports ESXi 5.5 or not? in doc Support for "NetBackup 7.x in virtual environments" I found out that it is ...
Forum Discussion by Abdullah Almahmoud | 20 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Master server Name : KSC-MEDIASRV.XXXXXXXX.local Operating System: Windows 2008 Server standard NetBackup Version: 7.5.0.4 Cluster : None   Media Server Name: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jan Rustico | 20 Jan 2014 | 1 comment
I need a solution Posting here as its sqlanywhere really and more traffic here: POST UPGRADE LOG: I. 01/16 14:50:56. Starting database "vxpmdb" ...
Forum Discussion by jim dalton | 20 Jan 2014 | 9 comments
I need a solution NetBackup client-side deduplication and multiple policies    I found this article  http://www.symantec.com/business/support/index?pag... And ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yobole | 20 Jan 2014 | 13 comments
I need a solution Hi,   I have Linux master and media server access, i dont have access to widows clients, getting bpbkar and bpcd logs verified is time consuming.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chan_backup | 20 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I need to setup an e-mail alert system in our environment for NetBackup ONLY FOR FAIELD JOBS. Currently we are receiving alerts for both failed & ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rahul_arora | 20 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hello,   We are running Netbackup 7.5.0.6 on a windows server 2008 r2 sp1. We have a big enviroment of VM machines and all of them are backed up using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sisso | 19 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution The SAN client Backup is not running via FT transport mode, it's completing with LAN. In Job details showing the message " resource (FT Storage unit) - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ramkumar S | 19 Jan 2014 | 7 comments