Video Screencast Help

NetBackup

Results for NetBackup

I need a solution Destination client ::: Windows 2008 R2 SP1  , MSSQL 2008 R2  SP1, NetBackup 7.5 Source : NetBackup 7.5.0.4 , Windows 2008 R2 SP1 .. MS SQL 2008 R2 SP1. ...
Forum Discussion by ChAmp35 | 26 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution hi Team,  If I enable encryption option within policy, does it impact the de-dupe ratio of the data which gets backed up on MSDP pool? if yes , which encryption I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brits | 26 Mar 2015 | 15 comments
I need a solution Unable to create a backup policy for windows 2012 R2 client on the Solaris 10 server running on  symantec 7.6 . Not getting option to select windows 2012 r2 under drop ...
Forum Discussion by chakravarthy_vsr | 26 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, I have a question regarding SLP and optimize duplication.I have 2 VTL's located in 2 different location under the same NetBackup domain. The VTL is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jeffrey_WQX | 26 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I need some guidelines in designing a backup and recovery environment. I listed some questions. Please add some more or correct me. Is there an ...
Forum Discussion by nbuengr | 25 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution The oracle client is failing to take a backup , intermittently it is giving db_Image failed: End of file encountered 233. the other backup policies are successfully ...
Forum Discussion by AliB | 25 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi team, I read somewhere , In order to take San based data store backup we need to present those datastore luns to media server . We only need to present the luns ...
Forum Discussion by Brits | 25 Mar 2015 | 11 comments
I need a solution Hi guys, First of all sorry for writing a second post about some doubts, but I hope to give more points too!! Im using Symantec Netbackup 7.6.0.2 on a few ...
Forum Discussion by ProblemFinder | 25 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, We are having an on going issue when trying to backup a large VM.  Our setup is as follows. Master: Virtual Server 2008 R2 Netbackup 7.6.0.2 ...
Forum Discussion by Andy Welcomer | 25 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, i curently have an issue on one of my media servers that is driving me crazy, recently after upgrading to NetBackup 7.6.0.3. ever since we have been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mj100 | 25 Mar 2015 | 5 comments