Video Screencast Help

NetBackup

Results for NetBackup

I need a solution Hello There is a not-very-well documented feature known as "whole image copy" for optimized duplication. Can someone explain how this feature works? or ...
Forum Discussion by pgc200 | 23 Jul 2014 | 9 comments
I had a situation with the NBU *nix install scripts not recognizing the cluster, and it complicated the situation that they don´t show cluster information until very late in the install/upgrade process. In the newer 7.6 scripts I see several new ...
Idea by Morten Seeberg | 23 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution We have catalog backup going fine going to the tape on our 7.5.0.4 master server. In order to have a simultaneous copy, we have created an nfs share on our Data Domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nairaj | 23 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, I have a backup infrastructure where i am using my backup master server as solaris 11 & netbackup configuered is 7.6. I have configuered the catalog ...
Forum Discussion by knbu | 23 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution AIX client backup is failed with error 71 for the backup selection /data. Hi plz check on AIX client Hi plz check on AIX client "/data" may be ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 23 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, for my error I had cancelled the exchange job backup. Now, if I try to start the backup I receive this error: An existing snapshot is no longer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 23 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Experts, My backups are failing with 196 error Backup Window Closed. I could see many backups are lined up in the evening and in morning drives are almost ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 23 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I have configured the one drive as a network drive with my server. Can i able to backup of that drive? Check Example of using Backup Check Example of ...
Forum Discussion by sunnyc_up | 23 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, We are getting struck while opening Media and Device Management in netbackup console, I have restarted the netbackup services in master server even ...
Forum Discussion by Varma Chiluvuri | 23 Jul 2014 | 17 comments
I need a solution Hi , We are facing one issue in our environment. Backup is completing successfully but giving error. Also it is  SAN media server and giving very low throughput. ...
Forum Discussion by Sagar_Kolhe | 23 Jul 2014 | 3 comments