Video Screencast Help

OpsCenter

Results for OpsCenter

I need a solution Hi, I am running Symantec OpsCentre v7.5.0.1 and am getting an error message when the data collection runs on one of my RHEL master servers which is also running ...
Forum Discussion by Kevin Lamb | 12 Jun 2012 | 5 comments
I need a solution hi all, I would like to clarify the best way to protect the OpsCenter from going down in any time and loose the configuration,please advice ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 10 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution I have recently started using OpsCenter 7.5 running on AIX 7.1.  The Master servers being managed are running NetBackup 6.5.6 on AIX servers.  I'm trying to ...
Forum Discussion by Michael Pritchard | 08 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution As per Experts in Symantec, Drive utilzation in VBR and Opscenter is calculated as mentioned below "OpsCenter does collect the backup job utilization from the ...
Forum Discussion by Vnktm | 08 Jun 2012 | 2 comments
OpsCenter states a master is connected or partially connected with a timestamp.  This timestamp is misleading and should be omitted when it is "connected"  status. A user can look at the various data collection status's for an updated ...
Idea by lisareinhart | 07 Jun 2012 | 0 comments
OpsCenter needs to support Chrome (Backup and Recovery, OpsCenter, Best Practice, Certification, Compatibility, Documentation, Features, Reporting) () OpsCenter needs to support Chrome Symantec,OpsCenter,Best ...
Idea by lisareinhart | 07 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution Looking around in the report templates and don't see one.  Really would like a "KB per second" report which I could report on by client/policy/etc. ...
Forum Discussion by elanmbx | 06 Jun 2012 | 1 comment
Tempe Mission Palms Hotel, 60 East Fifth Street, Tempe, AZ 85281 Thu, 14 June, 2012 - 14:00 - 17:00 MST ...
Event by AlanTLR | 25 May 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, I am looking to allow helpdesk users to complete restore operations using the 7.5.0.1 OpsCentre, I have created a view containing the selected clients that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Lamb | 25 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, I recently upgraded to OpsCenter 7.5.0.1. I had failure reports setup with status code != 0 and 1. After upgrading 0 and 1 are no longer status code ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kno1111 | 24 May 2012 | 1 comment