Video Screencast Help
As we strive to continually improve your experience on our site, please help us by taking this survey and tell us about your satisfaction level using Symantec Connect. One lucky winner will receive 500 Connect points! * Take the survey.

pcAnywhere

Results for pcAnywhere

I need a solution I have PCAnywhere 11.0.1 running WIN XP and it has been running fine.  I had to uninstall it.  Before I reinstalled it, I updated WIN XP with Service Pack 3.  ...
Forum Discussion by KAK | 26 May 2008 | 6 comments
I need a solution have a new laptop (happened on old one as well) with 2 gig of RAM, when I connect to a remote the first time it works fine, if I then try to connect a second time ...
Forum Discussion by vandam | 26 May 2008 | 1 comment
I need a solution We use pcA 12.1 for customer support. When we try to document the active window with Alt-Printscreen, pcA crashes. What can we do to prevent this? ...
Forum Discussion by Marcello | 23 May 2008 | 2 comments
I need a solution Running Client antivirus version 9 client antivirus gets disabled automatically though i disable and enable also auto protection will not run..it shows antivirus ...
Forum Discussion by enabling antivi... | 23 May 2008 | 2 comments
I need a solution Hello, I recently downloaded the trial client and server. After setting everything up, I can get as far as connecting to the server pc, seeing the list of available ...
Forum Discussion by ROOFPRO | 22 May 2008 | 1 comment
I need a solution Hi We are running V12.1 to connect an office PC to a CT Scanner in a hospital. We need to be able to get a command of "Cntrl+Esc" to be sent via ...
Forum Discussion by GadgetMan7070 | 19 May 2008 | 2 comments
I need a solution Hi,   In our company we have version 10.5.1 installed on an old pc and version 12.0 on a new pc. There are about 150 connections on the old pc. How can I ...
Forum Discussion by Elke | 19 May 2008 | 0 comments
I need a solution Hello,    In trying to log into a machine running version 12.1 with another machine that has version 12.1 the login asks fo the name, password and domain.  We do ...
Forum Discussion by engineermike | 13 May 2008 | 3 comments
I need a solution We have a 12.1 Host running Vista Business trying to connect to a WinXP SP2 computer running 10.5 (if I remember correctly).  The issue we are having is getting the ...
Forum Discussion by icouldbeurdaddy | 12 May 2008 | 2 comments
I need a solution We have HP desktops & laptops running XP.  Desktops are in the managed users group in AD, laptops are in the unmanaged users group in AD.  After imaging laptops, ...
Forum Discussion by Nilreb | 09 May 2008 | 1 comment