Video Screencast Help

ServiceDesk

Results for ServiceDesk

Hi All, I've created a mini Utility App with a couple of functions to aid in your day to day work. HTML Encode/Decode Sometimes when you log a Table in workflow it swaps the < to &lt;, this converts it back and displays it in ...
Download by AlexHedley | 31 Jul 2015 | 1 comment
Right here on Connect! Fri, 31 July, 2015 (All day) We're celebrating the heroes of ones and zeros, the ...
Event by ohzone - Cheryl... | 29 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution I've attached a .gif of a feature a customer is confused about in ServiceDesk 7.6, and is wondering if anyone else has noticed it before, and if so, if anyone has ...
Forum Discussion by africo | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution So I am led to believe dialogue components can have message listeners enabled on them which means you can send messages to the component to get it to do something, ...
Forum Discussion by smassie | 21 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I'm in trouble with the "default theme symantec," when I open an incident it appears 'non-standard', as shown below: ...
Forum Discussion by WagnerTeixeira | 21 Jul 2015 | 2 comments
The Workflow Explorer can only be ran on the Server by 1 person. " E:\Program Files\Symantec\Workflow\Tools\Symantec.Explorer.exe" -page LogViewer  There is: ...
Idea by AlexHedley | 21 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, I am trying to set up the email notification for SLA warnings. I have set the process automation settings and added SLA targets etc. however when the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ABrain | 13 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi. I need show in the dashboard, the queues that I belong to, and tickets without owner.   Actually the technician take the ownership of the ticket removing ...
Forum Discussion by Claudio_Escobar | 09 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution This is driving me nuts. My test server and production server has the manage incidents tab. There is a web part that shows up on my test but does not show up on my ...
Forum Discussion by rrmarlatt | 09 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm attempting to create a new Active Directory sync profile in SD 7.6, and am selecting OU sync.  Upon selecting the appropriate OUs, I click ...
Forum Discussion by africo | 06 Jul 2015 | 4 comments