Video Screencast Help

7.1

Results for 7.1

I need a solution I have SD 7.1 installed and running.  We are running a report based on Assignment and Status. When a ticket comes it, it is marked as open or re-assigned if it has ...
Forum Discussion by msgood | 28 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hi, How can I create a chart report from this results: The chart uses "count" function to create chart... BR, Lukasz (Endpoint ...
Forum Discussion by lucsz | 24 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hello, Has anyone come across the following situation?  If so, did you come up with a workaround or solution in either 7.1 SP2 or 7.5? When an incident is ...
Forum Discussion by WK01 | 23 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Hi, What account is used by ServiceDesk to start a particular workflow e.g. Reset Password ?? BR, Lukasz Deployed workflows execute in Deployed ...
Forum Discussion by lucsz | 22 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Does anyone have a report that shows number of tickets created by worker for a selected date range?  Looking to get information on how many tickets each technician is ...
Forum Discussion by jasonhopp | 21 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hi I get an error when when viewer one of the reports: Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not ...
Forum Discussion by lucsz | 21 Jan 2013 | 0 comments
Many users have taken the inherent functionality of Workflow to extend, customize, and fine tune the capabilities of Servicedesk.  Some have simply made some modifications to the core processes  of Incident, Problem, and Change  management (something no ...
Article by BRING | 20 Jan 2013 | 0 comments
Recently, a Servicedesk 7.1 Sp1 user encountered a very perplexing problem.  When resolving incidents, the amount of time required for the process viewer to refresh and show that the incident is resolved or closed is normally a short time (2-3 mins). ...
Blog Entry by BRING | 18 Jan 2013 | 5 comments
I need a solution I know how to embed an image when creating a KB Article directly from the "Knowledge Base" tab in the ServiceDesk Portal. What I can't seem to do is ...
Forum Discussion by Daniel Borson | 17 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Recently we loaded a search form and published it.  I went through SD and cannot find it under the service desk catalog.  Can anyone tell me if we forgot a step that ...
Forum Discussion by rickss38 | 17 Jan 2013 | 7 comments