Video Screencast Help

7.1

Results for 7.1

I need a solution I am looking for a routing rule to route new submitted incidents that are submitted at off-hours and have a priority of high, urgent and emergency to a preferred ...
Forum Discussion by IwistIT | 28 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution Looks like its my turn to flood the forum with questions today :) I have a request from one of our managers that I have absolutely no idea how to complete.  In our ...
Forum Discussion by LIS | 27 Aug 2012 | 4 comments
I need a solution Our level 1 support has encountered an issue that is extremely annoying. Although we have a workaround I was hoping someone else had seen this and found an actual fix. ...
Forum Discussion by LIS | 27 Aug 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I would like to ask if it's possible to expand a report that I have put in my dashboard. This report is grouped by worker. When I customize the page if I ...
Forum Discussion by mbarbaro | 22 Aug 2012 | 0 comments
I need a solution Hi,   We are on ServiceDesk 7.1 and have an issue with a user who does not gets an email / notification when a ticket is assigned to him. So ideally a ticket ...
Forum Discussion by snm1502 | 16 Aug 2012 | 6 comments
I need a solution I've searched the forums because I thought I'd seen this requested before but cant find it now, so I apologize if this question has been asked and answered ...
Forum Discussion by LIS | 15 Aug 2012 | 1 comment
I need a solution We are trying to forward a DNS alias (ex. servicedesk.com) within our network to the service desk (server/processmanager). We have set our DNS alias to point directly ...
Forum Discussion by DrTechy | 15 Aug 2012 | 15 comments
 These are the detailed steps with screenshots to help with implementing fix/workaround to the issue described in TECH194702 . 1. Open SD.ChangeManagementSimple project.   2. Edit the Implementation dialog component > ...
Article by toomas | 10 Aug 2012 | 0 comments
I need a solution There is a file, curiously called, "LuceneFullTextSearchService.asmx" located in:  "C:\Program ...
Forum Discussion by nazareth | 08 Aug 2012 | 0 comments
We accidentally deleted the home page from our test Service Desk and it resulted in the following error when users would try to login: We looked around connect and found a couple articles that provided some work arounds but nothing that would ...
Article by Nick at Sparrow | 08 Aug 2012 | 0 comments