Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

7.1

Results for 7.1

I do not need a solution (just sharing information) I have searched for this solution for a while and after some guidance from Damon I was able to come up with the following. This ...
Forum Discussion by KD | 19 Sep 2013 | 0 comments
One of the most difficult things when creating workflows is visually show the user where the workflow is at any point and the overall workflow. We need a control(s) that can help us be more tranparent to the user and to always allow the user to be able ...
Idea by Aryanos | 11 Sep 2013 | 0 comments
One issue I face regularly with vendor products is detecting whether they are actually working or not.  A vendor service may be up, a process may be running, but this does not mean that the service is able to perform useful work. Whilst elaborate ...
Idea by ianatkin | 11 Sep 2013 | 0 comments
I need a solution When emails come in to ServiceDesk, some appear in the Service Manager's queue but when we go to try to classify the messages they error out with the error found ...
Forum Discussion by jpellet2 | 11 Sep 2013 | 4 comments
When clicking task and process action links in Process Manager the form opens up in a virtual window. Can we please have a checkbox to toggle whether to open it in the virtual window or in a browser window? When creating custom workfows with multiple ...
Idea by Aryanos | 10 Sep 2013 | 0 comments
I need a solution In the Technician Incident Form if you assign an analyst directly the initial routing rules doesnt work.  How can I force the use of the inicial routing rules?. ...
Forum Discussion by Torvic87 | 10 Sep 2013 | 2 comments
I need a solution hola Busco  la descripcion las funciones o acciones de cada menu de la consola de Service Desk 7.1     Gracias     I'm not ...
Forum Discussion by jgonzalezt@gan.... | 06 Sep 2013 | 2 comments
I need a solution How do I get rid of the Ruleset execution in the history without losing the view to user comments. Here is what is showing up.   You can modify the ...
Forum Discussion by rrmarlatt | 06 Sep 2013 | 7 comments
I need a solution I created a report and then created a report schedule. I tested it and it ran fine Monday. Now I'm getting what looks like a permissions error in the log for the ...
Forum Discussion by jakeafton | 05 Sep 2013 | 0 comments
I need a solution Hello! When we open attachments to the incident in SD 7.1 from the process view page - it opens immediately. When we do this in sd 7.5 the link to attachment opens ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bold | 05 Sep 2013 | 2 comments