Video Screencast Help

ServiceDesk

Results for ServiceDesk

In this Article I'm going to share some Workflow Tips and Tricks, Go to the Workflow Task Tray "<Install Folder>:\Program Files\Symantec\Workflow\Tools\LogicBase.Local.TaskTray.exe" Down to the Task Tray and Right Click ...
Article by AlexHedley | 22 Sep 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, guys! I need reset the SLA when the ticket of Incident is reassigned to a new queue. It is my first time with ServiceDesk 7.5. We have any nivels SLA ...
This issue has been solved
Forum Discussion by melina.pereira | 21 Sep 2015 | 1 comment
I need a solution Hi I need to remove a queue from the Manage Incident Service Queues, but there is no scroll bar available since upgrading to 7.6 to scroll down the list to the ...
Forum Discussion by Ilze | 21 Sep 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I'm working on Servicedesk 7.6 and trying to setup a connection to my old Servicedesk 7.1 database so I my users can search for old tickets but not ...
Forum Discussion by skiierj | 18 Sep 2015 | 2 comments
Introduction Symantec’s Servicedesk solution is a world class Service Process Automation tool, automating Incident, Change and Problem Management processes for its end users. This document addresses a customer requirement surrounding the use of the ...
Article by BRING | 18 Sep 2015 | 0 comments
I need a solution Since we upgraded to 7.6, when someone has ownership of a ticket and misses a SLA, SD removes the ticket from the owner's queue and sends it back to the Default ...
Forum Discussion by phoward74 | 15 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I have a custom form in ServiceDesk which can Resolve a ticket.  When the status field in this custom form is set to Resolved and the form is save it ...
Forum Discussion by nande1965 | 15 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We have recently upgraded to 7.6 and I'm trying to create a report using the report builder in 7.6. I would like to add the Process Age and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ilze | 10 Sep 2015 | 12 comments
I need a solution Hi, Please assist Since upgrading our ServiceDesk environment from 7.5 to 7.6, not all the rulesets for INCIDENT-MGMT are being displayed. I've replaced the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ilze | 08 Sep 2015 | 4 comments
I need a solution What the subject says.  I have completely blanked all permissions for a test user.  Threw him in the built in support group folder and still no luck.  The naming of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by phoward74 | 01 Sep 2015 | 1 comment