Video Screencast Help

SSR 2013

Results for SSR 2013

I need a solution This has been king of a pain to diagnose. Basically, the system is not running backups on schedule. I can run them just fine manully but the are not running at the ...
Forum Discussion by unhappyelf | 30 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution I have just installed Symantec System Restore 2013 R2 and created a restore disk on DVD. When I attempt to test the restore function of the restore disk, I am unable ...
Forum Discussion by co997 | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Bonjour, voici notre problème, serveur DELL T630 sous Windows 2012 R2 (en français), logiciel Symantec System Recovery 2013 R2. Le logiciel fonctionne bien ...
Forum Discussion by alray | 29 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I think I have just a quick question here. I have license for SSR 2013 which is installed and activated. How can I release this license to reinstall on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AllenMcw | 26 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I don't seem to be able to create an SRD from within SRR2013.  Another thread supposedly had a link to the SRD ISO, but it turns out to be a link for the SRR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel.Schumacher | 25 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi  Trying to mount a restore point and getting  Error ED800012: The internal structure of the recovery point file (Last File Frame) is invalid, damaged or ...
Forum Discussion by Dan2008 | 23 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Since last week, my nightly scheduled backup job has not run.  When I look at the logs it doesn't show any errors but the backup status says it's was last ...
Forum Discussion by kboller | 22 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I have been trying to make an image and replace a secondary drive with a bigger drive and restore the image to the new drive.  Something that with Ghost or SSR2013 pre ...
Forum Discussion by BJB | 13 Dec 2014 | 13 comments
I need a solution Hi Team, My SSR 2013 backup job is successfull but when opened is blank.I was able to open it untill yesterday. The drive is SAN based NTFS formatted  about ...
Forum Discussion by najmulhasan | 11 Dec 2014 | 14 comments
I need a solution I installed SSR 2013 R2 on a 2008 R2 server trial version (Awaiting delivery of key). All went well with the install however once I run through the SRD wizard in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SBSTECH | 09 Dec 2014 | 7 comments