Video Screencast Help

Storage Foundation for Windows

Results for Storage Foundation for Windows

I need a solution I would like to know whether the blue information icon that I am seeing on the passive node of a sfwha cluster will clear when a failover is initiated. The issue ...
This issue has been solved
Forum Discussion by slick | 11 Jun 2014 | 5 comments
Check out what's trending in the community Here is  May 2014 's most viewed content in the ...
Blog Entry by Kimberley | 11 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Storage space need to be increase on GCO with VVR enviornment SFWHA 6.0.2 on windows 2012 we are replicating 10 primary volumes to secondary, now we want to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jomy | 10 Jun 2014 | 2 comments
No I need a solution Discussion split off from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_13 | 08 Jun 2014 | 8 comments
The end of Expensive Monolithic Chassis for storage is near Is the era of storage systems (arrays) facing ...
Blog Entry by AbdulRasheed | 28 May 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We recently moved moved our stoage and they assigned new to LUN to our host, but  in VG it is holding the old LUN. We are running windows 2008. How do we ...
Forum Discussion by mokkan | 23 May 2014 | 3 comments
I need a solution I have a few challenges I've stumbled onto in regards to a LUN migration involving Veritas Storage Foundation 5.1, a product I am unfamiliar with. I need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nyletz81 | 20 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I wanna use the SFW6.1 new feature as cluster shared disk group in Windows server 2012 R2. I can create the cluster share disk group and volume, and ...
Forum Discussion by david_zhang@126.com | 14 May 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I need help on Fire Drill Test. we have 4 nodes clsuter - 2 nodes in primary site and 2 nodes in DR site (windows server with application )with volume ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_13 | 13 May 2014 | 6 comments
I need a solution Hi  My replication runs fine for an day or two. Then replication stops.  DCM log stuck on 2% and grows.   Article ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marius Gordon | 12 May 2014 | 2 comments