Video Screencast Help

Storage Foundation for Windows

Results for Storage Foundation for Windows

I need a solution Hi, would like to know how can I preserve the data if I am to 'Initialize' a LUNs. I have an external array which I have used the hardware Raid of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mikerson | 13 Aug 2009 | 3 comments
It is often difficult to schedule outages on clusters with more than 1 active nodes.  This is a High availability environment after all. Please provide an upgrade path to allow upgrading a single node at a time.  Granted all of the new features may ...
Idea by WizzardS10 | 11 Aug 2009 | 5 comments
We have been upgrading our clusters from Storage Foundation HA for Windows 4.3 to 5.1, with many stability issues after the upgrade.  We often have the VMDg and MV agents fault randomly.  We have opened many cases with Symantec, and have been told to set ...
Idea by WizzardS10 | 11 Aug 2009 | 1 comment
I need a solution We are getting the above error when installing SFW 5.1 on WIn2008 64bit platform. It fails when whilst installing Dotnet framework i understand it is a Known issue but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sidanat | 10 Aug 2009 | 1 comment
I need a solution Hi there ok i have some Troubles since i made the upgrade from 5.0 to 5.1 The resource lanman  for a file share fails all the time, but the fileshare is working ...
Forum Discussion by Sigi | 07 Aug 2009 | 11 comments
I need a solution Hi, We're using SFW on systems with FC attachment (SAN) to EMC and NetApp storages, in the initial testing phase we had both storages appear with Active/Active ...
Forum Discussion by vztech | 06 Aug 2009 | 2 comments
I need a solution While creating disk group in windows 2003 server , I am hitting with this error. Can anyone please help me to solve this. With regards, Sri. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sridhar_sri | 05 Aug 2009 | 3 comments
I need a solution In a  VxVM striped volume VEA displayes subdisks details and column number. GUI output is attached. Is there any command line utility available to find out the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anbu | 30 Jul 2009 | 1 comment
Orlando, FL, USA Sun, 18 October, 2009 - 2:00 PDT - Thu, 22 October, 2009 - 10:00 PDT Visit with ...
Event by Kimberley | 29 Jul 2009 | 0 comments
I need a solution On Windows  5.0 MP3 I am seeing this behaviour. I have created a volume v1 with mirror,log type.  It creates 3 plexes for volume v1. My understanding is that it ...
Forum Discussion by Anbu | 28 Jul 2009 | 1 comment