Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hello,   I have installed the Linux management agent via boostrap installer on a SLED 11 SP1 machine. The agent appears to be running correctly and I can do ...
Forum Discussion by KrisWood | 17 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution trying to run a powershell command but when I do I get:   File C:\WINDOWS\TEMP\AltirisScript0151AE281D2E753E37C.ps1 cannot be loaded beca use the ...
Forum Discussion by jlawson | 17 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution I’m attempting to create a filter to find a specific group of pcs, I’ve selected ‘computer’ as the based resource, added a parameter, however when attempting to add a ...
Forum Discussion by sdunn | 17 Jan 2012 | 16 comments
Using CMS Software Management Solution, one can create a policy to install a piece of software.  And one of the post-install tasks that the agent can perform is to restart the workstation  when that software is installed successfully.  Currently, the ...
Idea by PYU0307 | 16 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution Hi All,   Recenly I have made Changes is IIS 7.0, I Have change Hostapplication.config backup file of earlier one to latest.   After Replacing It ...
Forum Discussion by rajeshm_81 | 16 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution When I initially setup a snychronization profiles computers seem fairly straight forward to add as a Resources.  I can target group and it will sync successfully ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rick D | 13 Jan 2012 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi! Does anyone know about the size of the symantec database when I have installed CMS, AMS, SD and workflow with 3500 ...
Forum Discussion by SmartSys | 12 Jan 2012 | 2 comments
How, where to find the latest Architecture, Planning, Implementation and Design Guide for Altiris There was a time where we were not having any "Architecture" guideline documentation for such complex Altiris framework... Now, we have a lot, ...
Blog Entry by Pascal KOTTE | 12 Jan 2012 | 8 comments
I need a solution Does anyone know if Sharepoint can be installed upon a server which aleady has SMP 7.1 installed? This is just for development and testing purposes, not Production. I ...
Forum Discussion by QuietLeni | 11 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution Dear All, Kindly let me know that is it possible to install the Database in HA/failover mode in SMP 7.1 Regards Vamsi ...
This issue has been solved
Forum Discussion by krishna4u | 11 Jan 2012 | 4 comments