Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Can someone please look at the attached report and see if you can figure out why my computer names are being duplicated multiple times?  It seems to be related to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brian W. | 16 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution I am trying to install SMP 7.1 with SQL 2008 R2 on an off box server both of which are Virtual Hosts (eSXi 5.0) running Windows Server 2008r2 64-bit. The installation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by robbija | 16 Feb 2012 | 10 comments
I need a solution I am trying to run the installation manager setup on a brand new server and I get the following error: Symantec Installation Manager Setup Wizard ended prematurely ...
This issue has been solved
Forum Discussion by missyd | 16 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi I am working with Symantec management console 7. I am in the situation where on our site we have an aging population of computers. More and more of our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Redtidings | 16 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, The notification server is not showing in the list of site servers in site maintenance. I have restarted the task server services. The server is listening on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Viswa123 | 15 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution I am looking to transfer a single report from our old Altiris 6.5 NS server to our new SMP 7.1 server. Will I need to run through the whole migration wizard again, or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by J Henderson | 15 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I've discovered a problem when I attempt to export selected results from a report on the SMC (7.0).  All of the original resources are also pulled in. ...
Forum Discussion by Vlake | 15 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a pc on server 001, parent. I redirect it to 002, child. After the pc sends its basic inventory, the child now says ismanaged=1. However the parent ...
Forum Discussion by Viswa123 | 15 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I am getting following error in ITA .When i am manually processsing cubes in SQL studio after certain amount of time it is failing. Some of the cubes are processed ...
Forum Discussion by sandys | 15 Feb 2012 | 7 comments
I need a solution Can Netview tie into Symantec Management Platform 7.0 to automatically create incidents based on event management? ServiceDesk incidents? Are you talking ...
Forum Discussion by Michael_Wapp | 14 Feb 2012 | 2 comments