Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution I am not seeing any email notifications from the software portal. Has anyone else had this problem? I have groups and users in the Software portal admin and manager ...
Forum Discussion by noodleNT | 06 Feb 2012 | 7 comments
I need a solution Currently we have about 400 dual boot computers. At this point I have the SMA installed on the OSX side, but not installed on the windows side for a few diffrent ...
Forum Discussion by SamTarr | 06 Feb 2012 | 13 comments
I need a solution I'm looking to upgrade our Notification server to Management platform 7.1 but I can't seem to find out how to setup the Server and network settings to be ...
Forum Discussion by Sarah Simpson | 06 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, We have a package failing to install on most of the machines with error code : 2350 (FDI.Server Error). Has anyone ever received this error? I googled ...
Forum Discussion by snm1502 | 06 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution We've been having trouble with our SMP being incredibly slow, especially the web console. Managing anything is near impossible.  My SA said the DB server was peak ...
Forum Discussion by burndtjammer | 03 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution I know in NS 6x there was a role for Altiris Macintosh Administrators - but its not there in 7.1. Anyone set one up? - I can't seem to get the permissions ...
Forum Discussion by jebba | 03 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All,   Can someone help me out in creating a filter on soundcards installed on PC's, I need to filter out a specific type of card.  I've tried to scan ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BlueyX5 | 02 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I am what you would consider an SQL beginner, I've only been dealing with it in depth for about 3 - 4 months. I am trying to create a report that will give a ...
Forum Discussion by dkelley | 01 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution I just installed Symantec Management Platform 7.1 with Client Management Suite and Server Management Suite.  I had a lot of trouble getting it to install, namely ...
Forum Discussion by rdotson | 01 Feb 2012 | 7 comments
I need a solution Hi, I have the following report which is built from a SQL query: SELECT w1.Name as 'Name',   t1.[Device ID] as 'Drive',   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SilentCastle | 01 Feb 2012 | 5 comments