Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution The strange thing is that every workstation shows failure, though the agent is active and showing success on the inventory request. So the agents are returning the AV ...
Forum Discussion by tecman69 | 25 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,   We are seeing the same problems on our clients, not being able to get the client policy from the SMP server. To answer some of the questions asked ...
Forum Discussion by BenLimerkens | 23 Nov 2011 | 2 comments
Bit astonished when I found out about this one but to summarise, you can't be sure, if you schedule multiple independent jobs, that their tasks will run in the order that they were scheduled! What do I mean exactly? Let's say you ...
Idea by richardx | 23 Nov 2011 | 3 comments
Dear Symantec, Can you please make it so that the CMDB Default Values are applied to resources created via Resource Import Rules? I applied Default Values to a data class (Category) on the Asset ResourceType. I then checked the Computer ...
Idea by QuietLeni | 23 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hi Team,   We have two sites with wintel servers , with sepm installed . Would like to know if we can  install SEPM console in two wintel servers one in each  ...
Forum Discussion by madhasub | 23 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution HI, I have to deploy the altiris agent in an environment with many remote sites, in each site there is a workgroup and a local admin account created in all the ...
Forum Discussion by Rubensann | 22 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution hello, I need to set permissions for a group of users who are limited administrator, but when I do the clone Symantec Administrators, I have some choices ...
Forum Discussion by kral | 22 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I setup an new Altiris 7.1 environment with one NS and one SiteServer. After adding the Site Server, all clients are connectet to the Site Server. NS and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nessaja | 21 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, In the Manage Software Catalog, Managed software products sub screen, Symantec Management Agent 7.1 entry: total installs shows 2172 installs. If however I do ...
Forum Discussion by JacquesPLoubser | 20 Nov 2011 | 3 comments
We would like you to consider porting the Asset Search web part from 6.5 to the 7.X version.  This web part makes it very simple to search for an asset by barcode, user, serial number, name, etc. and then transfer it in and out of locations or change the ...
Idea by Kevin.Brezina | 20 Nov 2011 | 2 comments