Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hi, In the Manage Software Catalog, Managed software products sub screen, Symantec Management Agent 7.1 entry: total installs shows 2172 installs. If however I do ...
Forum Discussion by JacquesPLoubser | 20 Nov 2011 | 3 comments
We would like you to consider porting the Asset Search web part from 6.5 to the 7.X version.  This web part makes it very simple to search for an asset by barcode, user, serial number, name, etc. and then transfer it in and out of locations or change the ...
Idea by Kevin.Brezina | 20 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution On the software tab, is there any way to create a custom saved search with a query? I'd like to see only the software that are in a specific organization view ...
Forum Discussion by Massimo0307 | 20 Nov 2011 | 3 comments
1.  Bulk policy change tool - yes its dangerous, but its also invaluable to be able to change 200 (patch) policies in one go to be able to do something as simple as change the schedule window/time, reboot setting etc. 2.  Ability to assign a ...
Idea by Joe Bagnulo | 18 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution On my Altiris 6 server, I had cloned the original collection for all machines that didn't have the Altiris Agent and modified the SQL code to exclude specific ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Clint | 17 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution We've installed internet explorer 9 on all our client computers and now we notice that the menu in the symantec management console (version 7.0.7416 in our case) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by £nTer | 16 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution When attempting to run the solution provided in TECH127460 on SMP 7.1.6851, I receive the errors below. I've tried this solutoin with multiple .xml files and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mlombardo | 15 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, All is in the title ? I need the equivalent of the checkbox "Download from the closest PS" to install the agent ? Is it possible ? ...
Forum Discussion by Jamy69 | 14 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution https://www-secure.symantec.com/connect/forums/server-error-altiris-smp-71-url-not-found-related-connector\ I had a similar problem. I upgraded my v7.1 SMP to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dsmith1954 | 11 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hopefully someone will be able to help me.....  web console working fine until I attempted tech127264 to resolve the error with task handler folder missing.  Searched ...
Forum Discussion by sdunn | 10 Nov 2011 | 4 comments