Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution hello I have noticed this problem for a few weeks now, we deploy newly imaged computers but the agent takes about 1 week to be installed !! Here are our ...
Forum Discussion by efyuze | 20 Nov 2013 | 3 comments
Dear Symantec, Using SMP 7.1 SP2. As you can see in this picture, you can create a Detection Rule for an Edition of Windows on its own and you can also elect to detect what the Machine role is as well. However, if you want to detect the Machine role, ...
Idea by QuietLeni | 14 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution I need to write a report that shows the active policies assigned to a computer. More or less show what is on the "Resource Policy Summary" page. What ...
Forum Discussion by noodleNT | 11 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution It seems to be sorted by guid or something. Really a pain for users to find stuff. Hi, Please provide more Hi, Please provide more details as I can sort ...
Forum Discussion by noodleNT | 08 Nov 2013 | 4 comments
I need a solution Symantec Installation Manager is prompting me to update to version 7.5.121 (from 7.5.92).  Will this new version offer the SMP 7.5 upgrade or am I not going through ...
Forum Discussion by Clint | 05 Nov 2013 | 4 comments
I need a solution Hello all,   I have a strange request and so far I have been unsuccessful.  I need to find a query that will show me group membership for the Altiris Console ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Powershell_Guru | 04 Nov 2013 | 3 comments
I need a solution We are deploying Lync 2013 and was wondering if any monitor packs exist for Montor Solution? We will be using Lync with enterprise voice in the next month or two and ...
Forum Discussion by noodleNT | 04 Nov 2013 | 6 comments
I need a solution If one installs Firefox, the software portal link on client machines will start using FF as the default browser to display the software portal. However, after ...
Forum Discussion by noodleNT | 04 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution I have built a new SMP 7.1 server and migrated my NS 6 server to it.  I then built a package server and noticed that there are 54 packages for BIOS Settings.  I ...
Forum Discussion by rcostanzo | 01 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution Hi We have only Asset Managament Suite 7.1 sp1  installed on the box and now we trying to installed Inventory and Software Management Solution 7.1 SP1 but it ...
Forum Discussion by vikasj | 31 Oct 2013 | 5 comments