Video Screencast Help

Symantec Management Platform (Notification Server)

Results for Symantec Management Platform (Notification Server)

I need a solution Good day, I work for a large international organisation with a global active directory. Our corporate HQ is looking at implementing Altiris worldwide but is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A B 10 | 20 Oct 2008 | 2 comments
I need a solution Hi , I am getting following error : Altiris log is full of these two messages. Source: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sidarsahan patil | 16 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Hi all, Can anybody help me with the following problem situation? I'm new to Altiris and would like to remote install some EXE files to several ...
Forum Discussion by Chris Chris | 15 Oct 2008 | 2 comments
VMWare is now offering ESX for free! I have been using it on my test system and it works great. I can now run multiple versions of Notification Server and Deployment Server on separate virtual machines. For me, the best part about ESX is that all ...
Blog Entry by CondorMan | 15 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution Hi, I run NS and DS on the same server. Right now, I'm backing up all the databases daily. What else, if anything, do I need to be backing up? Are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mike Sangray | 15 Oct 2008 | 4 comments
I need a solution I transferred my notification server over to a new management box. I moved it from a box named managed1 to managed2. I cannot figure out how to get the hosts to ...
Forum Discussion by Joshua Rock | 15 Oct 2008 | 3 comments
Soon Software Delivery Solution will become a component of the Software Management Framework. Like any major version change, things do not look as they did previously. Things may not work the same under the hood, but the same basic ...
Article by Joel Smith | 14 Oct 2008 | 2 comments
I need a solution Hello, We are receiving several different errors when trying to access various components on Altiris, we'd like to resolve this so any advice is helpful! ...
Forum Discussion by Dean Kadiric | 14 Oct 2008 | 7 comments
I need a solution I have a task set up to deploy SP2. I report on it daily. The last report only stated 34 downloads but 75 executions. Also a machine that was not in the group received ...
Forum Discussion by Kristen Priolo | 14 Oct 2008 | 7 comments
For some reason, after I deploy one particular XP image the machine allows me to login and then immediately logs me out. I haven't had this problem on any other machines. (Endpoint Management, Symantec Management Platform (Notification ...
Forum Discussion by watcher123 | 13 Oct 2008 | 0 comments