Video Screencast Help

BESR 2010

Results for BESR 2010

I need a solution Hi All, BESR 2010, Windows 2008 SP1 X64, Exchange 2007SP1 6 Physical Disks, RAID-1 x 2Physical Disk each, 3 Volumes Presented to Windows, C: , D: , E: , ...
Forum Discussion by Digerati | 12 Mar 2010 | 3 comments
I need a solution I am deploying Symantec Backup Exec System Recovery 2010 and have run into an issue with the workstation backups.  The server backups work great; they run when they ...
Forum Discussion by chauc3r | 11 Mar 2010 | 0 comments
I need a solution I have a scenario whereby 5 physical servers need to be backed up fully everynight and this is currently done via individual BEWS installations with local tape drives. ...
Forum Discussion by Imex Dan | 11 Mar 2010 | 0 comments
I need a solution Hello. Does anyone know if it is possible to install management solution plug-in on clients without altiris ? I've tried to install Backup Exec 2010 on one ...
Forum Discussion by Piotr Zieliński | 11 Mar 2010 | 1 comment
I need a solution For some reason recovery point set option is greyed out when I'm trying to run back up wizard.  I'm running BESR 2010. Thanks (Backup and Recovery, ...
Forum Discussion by james2k6 | 10 Mar 2010 | 0 comments
I need a solution Hello, 1 image task is to be stored in the change to 2 USB drives. Both USB drives have the drive letter f:\  and was also named the same. ...
Forum Discussion by manuel-33 | 10 Mar 2010 | 0 comments
I need a solution I am trying to document the restore procedure for a drive after booting from the Backup Exec System Recovery CD and want to take screenshots of each screen as I go ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Barry Greenaway 2 | 10 Mar 2010 | 1 comment
I need a solution Does anyone know if it's possible to use BESR 2010 to do a P2V conversion of an image taken with BESR/LiveState 6.5? Thanks in advance, Dave. (Backup ...
Forum Discussion by David Walsh 2 | 09 Mar 2010 | 0 comments
I need a solution Hello all, i'm new in here, but been checking your forums for a long time now. You've been doing a great job here, and I already found lots of ...
Forum Discussion by rochamarques | 09 Mar 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, We are having issues with BESR 2010 causing blue screens during base and incremental image creation on a new server. Server is a HP DL380 G6 with latest ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Noel Kelly | 08 Mar 2010 | 4 comments