Video Screencast Help

BESR 2010

Results for BESR 2010

I need a solution Normal 0 I’m playing around with BESR 2010, created a few backups and deleted the folder where the backups were stored so I could free up some space.  When I go ...
Forum Discussion by GiJeet | 16 Feb 2010 | 3 comments
Migrating to Windows 7 is important but it can be a challenge.  See how to use Backup Exec System Recovery 2010 to ease the pain of backing up, migrating your data, and ...
Video by Jeff Myers | 16 Feb 2010 | 7 comments
I need a solution Ok So I started a new thread about this to clear up a problem I was having.  I had to restore 2 Servers, one of them a fairly recent intel S5000 MB with RAID onboard.  ...
Forum Discussion by JStellato | 16 Feb 2010 | 13 comments
  Validation of your Knowledge on NetBackup 7.0 Will be ready by September 2010 " Upcoming Exam Releases In 2010, Symantec plans to release the following new Symantec Certified Specialist (SCS) exams:  Administration of ...
Blog Entry by Karthikeyan Sundaram | 16 Feb 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, How to configure applications BESR 2010 to Backup not run over WAN or VPN  ? Regards,  What do you mean?   BESR  What do you mean?   BESR ...
Forum Discussion by RafalPop | 14 Feb 2010 | 1 comment
I need a solution Hi Guys, We have the new management solution up and running, policies applied and for the most part everything working OK.  For the life of me though I can't ...
Forum Discussion by Brian Tirado | 12 Feb 2010 | 7 comments
http://go.symantec.com/tech_webcasts/ Thu, 18 February, 2010 - 2:00 - 3:00 PST  Symantec Backup Exec ...
Event by Jeff Myers | 11 Feb 2010 | 0 comments
Hi, I have been requested by the support representative to submit this idea here (Case 411-341-333) When mounting a image using granular restore (Exchange) the temp files it creates fill up in your profile eating all the C drive in our case.  ...
Idea by Charlie126 | 10 Feb 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, I have installed BESR 2010 Management Solution on a Microsoft Server 2003. Installation went fine but starting the Management Solution Web Interface ...
Forum Discussion by Cannathon | 10 Feb 2010 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm backing up about 500gig of data to a NAS over a 100Mb network that is solid. The NAS is a HP DL320s running windows storage server 2003. I keep ...
Forum Discussion by Mrmicp | 10 Feb 2010 | 7 comments