Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

SSR 2011

Results for SSR 2011

I need a solution Hello  We are in desperate need of your help. We have SBS2011 server (2008r2 + Exchange 2010).  The server has a Raid5 using onboard controller. Server is a ...
Forum Discussion by Milosz Bilinski | 09 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all, We have a 2003 server that is running SSR2011 that we have had issues with for a while. What we see is that from a fresh server restart or stop and restart ...
This issue has been solved
Forum Discussion by W Harrison | 09 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution Hello, I have 32% of free space on the volume (D:) that I want to backup with SSR 2011 but I get always this error message: "Date : 05/06/2014 06:55:28 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephane57 | 05 Jun 2014 | 10 comments
No I need a solution I'm having a similar problem... However, I use Symantec System recovery 2011 (Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dan_Prime | 02 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution System recovery 2011 keeps missing scheduled backups. Logs show the backup started but I am not able to see the backup in the destination folder nor is there an error ...
Forum Discussion by vtech | 15 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, Here's my SOURCE configuration: 1) Dell PowerVault NX3100 running Windows Storage Server 2008 R2 Standard 2) Attached to the NX3100 is a ...
Forum Discussion by atalig | 30 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution Dell Presicsion 330 Wndows 7 workstation, 3 HD,  with SSR 2011 (because of older CPU) and SEP 2013 client (unmanaged) installed. We have a long historyof ...
Forum Discussion by Bill-F | 18 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, As i am running the symantec daily backups and the daily backup's image file used to be of more than 250 GB,But from last 2 days i am observing the ...
Forum Discussion by adnan addy | 12 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, We had an issue with SSR not running correct and on other occations (not with this problematic server) removed and re-installed which normally cures the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by W Harrison | 10 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all,  Our customer met a following issue. They deployed successfully the Symantec System Recovery on Windows 2008. It worked very well. But in a badly day, ...
Forum Discussion by Tong Duy Thanh | 09 Apr 2014 | 2 comments