Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

SSR 2011

Results for SSR 2011

I need a solution I am interested to know if anyone has successfully performed and image based restore taken with SSR, of a disk that is protected by PGP encryption. I have been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stuart McCarthy | 22 Jan 2013 | 4 comments
When manually invoking a backup in System Recovery 2013 using the Run or Manage Backups window, you get the progress and performance window, which is good. However this window has been configured to be modal, hence you only have two options - hide, or ...
Idea by tim.c | 18 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Here is my issue, I have been deploying the symantec recovery server 2011 solution at several sites. I am having an issue with testing it in my lab and it has me ...
Forum Discussion by toddinrochester | 18 Jan 2013 | 15 comments
I need a solution I created a backup of my Dell Optiplex 390 and there are 3 total files. A Dell File, A Recovery File, and the C Drive. When I boot into the SSR 2011 I am clicking ...
Forum Discussion by caughron01 | 16 Jan 2013 | 21 comments
I need a solution --Unable to write to file. ---Error EBAB03F1: An unexpected network error occurred. ---Unable to set file size. ----Error EBAB03F1: An unexpected network ...
Forum Discussion by Clypto | 14 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, We are using the following:- 1. SRS 2011. 2. SRS Recovery Disk 2011. 3. Windows 2008 R2 (64bit). Now, We have successfully backed up the disk ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 13 Jan 2013 | 15 comments
I need a solution I'm using System Recovery on SBS2003 and the VSS Provider keeps on stopping after every job. I have tried setting it to manual and automatic but it makes no ...
Forum Discussion by legaleagle | 11 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution I have two windows 2003 servers setup to run a daily backup and then copy to the offsite backup drive when it gets attached. One server works just fine, but the other ...
Forum Discussion by optdoug | 09 Jan 2013 | 5 comments
I need a solution Ok so I setup our dev and test environment and had them running for a while.. got the go ahead to do production.. got it all squared away and not sure for the life of ...
Forum Discussion by TeleFragger | 09 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution I use SSR 2011 on a Windows Server 2008 R2 I backup data to a 2 TB USB drive. I had a need to perform a granular recovery recently and found that the loading ...
Forum Discussion by PorterJervis | 07 Jan 2013 | 4 comments