Video Screencast Help

SSR 2011

Results for SSR 2011

I need a solution Hi   I maybe a bit premature but having downloaded and installed SSR 2013 it seems the backups are slower and in previous versions I had to import some ...
Forum Discussion by Marcrp | 07 Jan 2013 | 14 comments
Hello all I am making a blog post after a long time but now onwards I will be regular! We keep getting queries on best practices/ways to protect Hyper-V VMs with SSR, so here is some useful information. Two different Methods/strategies could ...
Blog Entry by Mahesh_SSR_PM | 04 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution I have this suite and have only installed the A/V coponent (that has not worked properly). I want to backup my server as one of my RAID drives is faulty. In this suite ...
This issue has been solved
Forum Discussion by omits | 03 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution Hello, I am trying to install Symantec System Recovery 10.0.1.41704 on Windos 7 Ultimate X86 client.  The installation did not colmplete and it remained stuck like ...
Forum Discussion by insaf_mohd | 03 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution I'm trying to backup my server to an FTP site but when I configure the offsite copy and enter my FTP details it wont allow me to continue without adding a local ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ljac89 | 01 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution I recently upgraded the 2 HDDs on my Laptop from SATA to 2 Hybrid drives. I used Ghost to clone the 2 drives and then placed them into the machine. I have the SSR ...
Forum Discussion by JPMTJR | 31 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution I use SR2011 on SBS 2003. I keep on getting an error in the bottom right icon tray saying Status - Attention Needed, Offsite copy 16%. When I double click the ...
Forum Discussion by legaleagle | 31 Dec 2012 | 4 comments
I need a solution I am recieveing the following error message following upgrading to v 10.0.3.45857 of System Recovery 2011 server edition.  My OS is Windows server 2003 SP2.  My ...
Forum Discussion by Basin | 27 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution Hi   I have a strange problem.Using Symantec System Recovery 2011,installed on WIndows Server 2008 R2.I have noticed when configuring recovery point set that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jordanco | 25 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, We are using Novell Client Novell Client 4.91 SP5 for Windows (IR1) Symantec System Recovery 2011 (10.0.2.44074) on windows 2000 and windows XP ...
Forum Discussion by fxlecoq | 21 Dec 2012 | 3 comments