Video Screencast Help

SSR 2011

Results for SSR 2011

I need a solution Hello gurus, I'm using SSR2011 on a Windows 2008 R2 standard SP1 (64 bits) and I'm having a problem. When backup task is running, creating checkpoint ...
Forum Discussion by mbruere | 22 May 2013 | 6 comments
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Chris Riley | 17 May 2013 | 0 comments
I need a solution I use BESR 2011 recovery image to a new server (HP DL388 G8), i cannot see the disk after boot from CD. I noticed the smart array information is: dynamic smart array ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Austinking | 14 May 2013 | 2 comments
I need a solution Server: 2008 (r) std. sp2 - I'm trying to install SRR2011 32 bit.......at first attempt Srr errored stating system did not meet minimum requirements. Installed ...
Forum Discussion by Bigsky | 14 May 2013 | 14 comments
I need a solution Hi All, A quick question here. I am just installing a server for one of our clients which is running Windows Server 2012 Essentials Edition. Does anyone know if ...
Forum Discussion by Chrisduk2002 | 10 May 2013 | 13 comments
I need a solution Using SSR 2011 I created a restore point from a Dell netbook. Now I am trying to recover that point on an Asus netbook. I am using restore anywhere. The recover took ...
Forum Discussion by techkey | 09 May 2013 | 2 comments
I need a solution It would seem not, but I can't find a definitive answer. Here's the scenario behind my quesion:  I'm backing up an SBS 2008 SP2 server to a couple ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zcd | 07 May 2013 | 4 comments
I need a solution SSR deletes the previous backup on the drive. I have the number of recovery points set to 3. In the log it states it is deleting the previous backup "in order to ...
Forum Discussion by Joemt | 06 May 2013 | 23 comments
I need a solution Hi, I'm using a SSR 2011 Management Solutions. Here i've setup 2 policy's and 1 filter, meaning that a client receives 2 Backup Jobs. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Denus | 01 May 2013 | 31 comments
I need a solution Hello All, I had a server crash and I am using the Symantec System Restore 2011 to bring it back. I have a raid 5  with a C & D volume on it. I reinstalled Win ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AJINC | 30 Apr 2013 | 10 comments