Video Screencast Help

SSR 2011

Results for SSR 2011

I need a solution Ok did a search and didnt find it.. We are starting go get SSR 2011 (yes will do 2013 later).. some of our test machines are looking good. We have a vendor box ...
Forum Discussion by TeleFragger | 05 Mar 2013 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I had the following issue/case in SSR2011. Not fixed in SSR2011. Symantec fixed in SSR2013 Case 600-781-163 Event triggers cause ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 27 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution Hi - I'm in a situation where I have to backup about 3TB of storage to external HDs. I have two 2TB drives attached to the machine, is there a way to use both of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by asolmssen | 26 Feb 2013 | 6 comments
I need a solution I created a backup image of the D: drive on my server 19 days ago.  Then I did another backup for the D drive 8 hours ago.  I think that it only backed up what had ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cat Adams | 24 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution Well, for some days I run SSR 2011 on Win7-64, all fine, but yesterday I attached my ESATA drive – an it is not displayed in SSR. I wanted to use it as Offsite drive ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ralphekater | 21 Feb 2013 | 5 comments
I need a solution I am missing one of the incremental files.  It is file Drive_20_i024.iv2i.  There are 41 files.  Is there any way to open any of the files between 25-41? I do not know ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hartnett Smith | 20 Feb 2013 | 6 comments
I need a solution I have SSR 2011 installed and would like to create a System Recovery disk, but i don't have the ISO.  I know there's a download for that and I've seen a ...
Forum Discussion by RFlum | 12 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution I have a DELL Server that I have backed up with Symantec System Recovery.  I am attempting to restore it to different hardware to test the migration of a new server. ...
Forum Discussion by DeveloperMM | 11 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hi We are running SSR 2011 on Server 2008 R2. Sometimes, but not always, a few seconds/minutes after a job starts the server freeze and need to be hard crash ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 10 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution Hello experts. First post, because I could not find this issue anywhere in the forums. When creating a new Independent Recovery Point backup policy for a client ...
Forum Discussion by ElliotN | 09 Feb 2013 | 7 comments