Video Screencast Help

Symantec System Recovery (formerly Backup Exec System Recovery)

Results for Symantec System Recovery (formerly Backup Exec System Recovery)

I need a solution I'm using SSR 2013 SP2 trying to create a custom system recovery disk (64-bit) with an Intel C600+ AHCI driver for a new HP Z440 workstation. The WinPE ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 16 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution We are running with Symantec System Recovery Management Solution 2013 which is running on top of SMP 7.1 SP2 MP1. My question is, how can I upgrade the version of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 16 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   I was trying to deploy the BESR agent on a windows 2012 machine but it was failing. Knowing that I have BESR 2010 with the latest service pack. Does BESR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 14 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I have a customer running an OS/Citrix application on old Netfinity 7000 severs. He is desperate to find a bit level backup solution as his servers (started with 6 and ...
Forum Discussion by Recovery Man | 10 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Buenos dias, En un equipo con windows server 2008 R2 y 2GB de ram se ejecuta el symantec backup exec system recovery 2010. Desde TAREAS lanzo una nueva copia ...
Forum Discussion by legoniz | 10 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,  Hoping somebody can provide some guidance. I have an old PC running XP home.  This computer contains a lot of programs and info that can't be ...
Forum Discussion by drmcgahey | 05 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I've made an image of a DELL PowerEdge T610 running win2K8R2 using SSR2013 SP2. I've restore this image on a DELL PowerEdge T620 using the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Loic michel | 05 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution Why does Recover My Computer show Image Firmware Type as BIOS when the system uses UEFI? The recovery point set shows both (*:\) and (C:\) drives I am trying to ...
Forum Discussion by PaulG195 | 04 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution I am in the process of evaluating System Recovery 2013 Management Console and I am having a few issues pushing the backup policy to the client computers. The policy ...
Forum Discussion by James_A_14 | 03 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hello I have created a recovery point set however when I apply a computer to the policy it doesn't save. When I return to the recovery set list the assigned ...
Forum Discussion by James Walton | 02 Sep 2014 | 7 comments