Video Screencast Help

Web Gateway

Results for Web Gateway

I need a solution hi everybody, i have implemented the swg to be used as  inline and proxy.  i think the management port is used on a different subnet so that user that are on the ...
Forum Discussion by CDS | 24 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, we have a problem with Web Gateway Appliance End user page. We are running into a problem on the user end when a computer is put into quarantine. The only ...
Forum Discussion by UniTE | 20 Apr 2012 | 5 comments
I need a solution Hi Symantec! is there a service resource delivery kit for Symantec Web Gateway as well as Symantec Mail Gateway? Thank you. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by reenif | 12 Apr 2012 | 5 comments
I need a solution I'm trying to access an ftp server via a web browser but it is failing with a timeout error. I've not using the SWG FTP proxy but I am using the web ...
Forum Discussion by kenglam | 11 Apr 2012 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi: I WOULD LIKE TO KNOW HOW SWG WORKS ABOUT FILTERS, DOES IT BLOCKS BEFORE USER REQUEST OR IT BLOCKS WHEN WEBSITE ITS DOWNLOADED ...
Forum Discussion by n3m3sls | 11 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hey Symantec community, Our company has been experiencing a problem with java applets in a specific domain ( ...
Forum Discussion by WhiteStar | 09 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution We're using SWG as a virtual install, and occasionally see errors where a user is not being authenticated during a browsing session so don't have the correct ...
Forum Discussion by goughy | 02 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution hi guys, i have  a symantec gateway.  i want a solution so that laptop users do not have to disable the proxy when they are not at office.  i think the pac file ...
Forum Discussion by CDS | 29 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution Hi Folks, I have one SWG (Version:5.0.2.8) virtualized with Vmware ESXi 5.0.0 (build 469512) in Proxy/Blocking operation mode. It's working normally ...
Forum Discussion by ulysses.monteiro | 27 Mar 2012 | 0 comments
I need a solution I'm using the Virtual Edition of the SWG in Proxy configured using NTLM. I'm having a problem with one of our PCs going through the proxy. In one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kenglam | 27 Mar 2012 | 2 comments