Video Screencast Help

Web Gateway

Results for Web Gateway

I need a solution Hi All ! I'm having a license of web gateway for 1000 user my company have over 3 branchs with nearly 1000 user i want to deploy 3 symantec web ...
Forum Discussion by hungnqvn | 23 May 2012 | 1 comment
I need a solution Hey all Some days ago we received a mail about a new version of Symantec Web Gateway software was released (5.0.3). But when we check for new updates on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mads | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi there: I install Symantec Web Gateway on virtual machines, my all policies work fine, but I did not see any reports data ho console. kindly guide me ...
Forum Discussion by Muhammad Ishaq Khan | 18 May 2012 | 1 comment
I need a solution  When checking the Symantec Web Gateway I noticed it shows one client infected and the status active. When I click on the client that is infected it shows action ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 17 May 2012 | 4 comments
I need a solution Dear All, We are having big problem with our web gateway.   we are trying to use the proxy but it is not  working.  i have attached the topology .  inline mode it ...
Forum Discussion by CDS | 07 May 2012 | 2 comments
I need a solution I have the symantec virtual appliance deployed right now and it is currently in port/tap mode. Both the management and monitor ports are up, but I am still unable to ...
Forum Discussion by browe-tfx | 04 May 2012 | 15 comments
I need a solution Hi, In Symantec web gateway have created three security groups at domain controller and we are managing web traffic policies at these groups. We need to block ...
Forum Discussion by Muhammad Ishaq Khan | 24 Apr 2012 | 8 comments
I need a solution I just recently downloaded the trialware for the Symantec web gateway and imported it into my vSphere cluster. I've done the install and everything, however for ...
Forum Discussion by browe-tfx | 24 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution hi everybody, i have implemented the swg to be used as  inline and proxy.  i think the management port is used on a different subnet so that user that are on the ...
Forum Discussion by CDS | 24 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, we have a problem with Web Gateway Appliance End user page. We are running into a problem on the user end when a computer is put into quarantine. The only ...
Forum Discussion by UniTE | 20 Apr 2012 | 5 comments