Video Screencast Help

Web Gateway

Results for Web Gateway

I need a solution Hi, Can someone help me with these questions i) Do I have to configure proxy server setting  in browser if I'm using Inline + Proxy configuration? Is it ...
Forum Discussion by ddynzaza | 16 Oct 2011 | 3 comments
Calgary, AB Wed, 02 November, 2011 - 8:30 - 13:30 MDT Join us for a Symantec Cloud Computing seminar ...
Event by Elspeth Magoria | 04 Oct 2011 | 0 comments
Toronto, ON Tue, 01 November, 2011 - 8:30 - 13:30 EDT Join us for a Symantec Cloud Computing seminar ...
Event by Elspeth Magoria | 04 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Hi all, I'm very new to SWG. Have referred to the guides unfortunately there are still things that I need to clarify. Hope somebody can help me here. Thanks ...
Forum Discussion by ddynzaza | 04 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Hey Guys,   Do you have by any chance the SWG Performance Sizing Guide which includes the Virtual Edition? I am trying to find out how many concurrent users ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sebastian Baszczyj | 03 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution hi , i downloaded symantec web gateway5.0 trialware( vmdk) and install it , but i cant log in on the console , i tried username administrator pswd administrator ...
Forum Discussion by Thierry h | 29 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Good afternoon Gentlemen, I have the difficult mission to install the SWG in a customer being been that I go to have that to install in one schemes DELL and being ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andrefonseca | 23 Sep 2011 | 12 comments
I need a solution Hi to all,   We have a failover-cluster checkpoint firewall. Each node connects to different switch (in the same LAN of course) and everybody uses the virtual ...
Forum Discussion by ggeorgi | 21 Sep 2011 | 6 comments
Piper Jaffray Wed, 05 October, 2011 - 10:00 - 14:00 CDT Join us for our next Twin Cities Security ...
Event by lernebo | 21 Sep 2011 | 6 comments
I need a solution Hello,   We have a hardware appliance and are running 5.0.1.1 code.  I have two actually, one in each of my data centers with internet connections, but they are ...
Forum Discussion by owilson | 16 Sep 2011 | 2 comments