Video Screencast Help

Wise Packaging

Results for Wise Packaging

I need a solution As this product is no longer sold. Is it available for download without a license to use permanently? I have seen http://www.symantec.com/docs/HOWTO6728  but ...
Forum Discussion by j.durlewanger | 19 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, I've created a script to deploy Microsoft Products updates using "Execute Program" function. I launch through this MSI and generate LOG into ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SomierL | 28 Feb 2013 | 4 comments
The Endpoint Management team is gearing up to celebrate another successful event at Symantec Vision. Filled with new sessions and the same 1:1 access to Product Management and Development, it’s time to register and start customizing your Vision ...
Blog Entry by ohzone - Cheryl... | 15 Feb 2013 | 1 comment
Dear All, As I have a software which has software package with 8-10 file which i need to convert/bundled in single .exe set up and then convert it into .msi so that i can use this .msi package to remote deployment or uninstallation of that software ...
Idea by kishorilal1986 | 12 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm finding it difficult to do something and wondered if I may call upon some assistance. Infact it's difficult for me to explain so will try my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paul1977 | 08 Feb 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, when I run setup capture I don't get any short file names in the wsi. Is there a setting somewhere where you can turn this on or off? I need the ...
Forum Discussion by KingVoodoo | 01 Feb 2013 | 6 comments
I need a solution i'm trying to apply a system wide environment variable in my package in Wise. The variable should be called "AT230NG" with its value set to BLUF<5 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ithomas1331 | 25 Jan 2013 | 9 comments
I need a solution Hi,   I tried to caputure com+ component that is showng in Component Services. But i am unable to capture using Symantec Composer. Is there any way to capture ...
Forum Discussion by Parthas | 28 Feb 2013 | 0 comments
I need a solution I have an install written in Wise Installation Studio 7.  We recently added a check to the WSE that checks for the .Net Framework 4.0.  If it's not there I give a ...
Forum Discussion by pbishop | 23 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hi I added a checkbox to a dialog and assigned it to a Property, which has a value of 0. However, when i run the installer for the first time, the checkbox ...
Forum Discussion by Anthony Lisbona | 20 Jan 2013 | 6 comments