Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution I am trying to extract the user and group selection workflow from SD.IncidentManagement project--the portion that lets you select a user or group to reassign a ...
Forum Discussion by kevinradler | 12 Dec 2013 | 3 comments
SIM should have a display language selector instead of relying on the users regional settings. (Endpoint Management, 7.0, 7.x, 7.x, Altiris Client Management Suite, 7.1, 7.5, 7.5, 7.x, 7.x, 7.x, 7.x, 7.x, 7.5, 7.5, 7.5, 7.5, 7.5, 7.5, 7.x, 7.5, ...
Idea by SK | 06 Dec 2013 | 0 comments
I need a solution Need to perform a query on a db2 database using Symantec Workflow. Upon configuring the connection string in Integration, which provider and connection string I ...
Forum Discussion by nomas | 21 Nov 2013 | 0 comments
I need a solution I have set up a workflow that creates new user using the Symantec AD Components but will not set the Domain for the user ie. @testing.domain, does anyone know how to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael19 | 21 Nov 2013 | 3 comments
I need a solution Hi All I have made a workflow which sets status for computer objects in SMP. This works fine, and information in can be seen correctly Resource Manager. ...
Forum Discussion by bkcbkc11 | 13 Nov 2013 | 0 comments
It would be great if one could search the tree (on the left hand side) under Settings / All Settings in the SMP. It would save time when locating specific areas / settings / policies. As this area if not visited that often one tends to forget where ...
Idea by Klim_Belchev | 05 Nov 2013 | 5 comments
I need a solution I have noticed when using Process Manager Authentication at the start of my workflow it will prompt me for my login but it wont take it untill the fourth or fith try. ...
Forum Discussion by noodleNT | 04 Nov 2013 | 0 comments
I need a solution Hi guys I have a strange issue with workflow when updating users in AD. I have successfully updated AD users from several projects but I cannot get workflow to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by evilcatfish | 01 Nov 2013 | 3 comments
I need a solution Hi guys   I am trying to put together an approval process with multiple approvers that allows each approver to add a comment. I want the workflow process to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by evilcatfish | 31 Oct 2013 | 4 comments
Recently, it was observed that when using Servicedesk, clicking on the lightning bolt to edit a user caused the error below to appear: System.IO.FileLoadException: The located assembly's manifest definition does not match the assembly ...
Blog Entry by BRING | 29 Oct 2013 | 0 comments