Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution I am trying to Regen the ASDKTasks in Workflow 7.1 SP2 and it gets stuck at this step.  Also if I load the the asmx webservice page it errors out after a few lines.  ...
Forum Discussion by kmccann | 28 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Hi Folks, I am well on my way to building a hardware request workflow, using ideas and parts from the Symantec Asset Management Workflows, and I have tried very ...
Forum Discussion by mickwearn | 27 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I have 2 webservices that are long running that are completely lost when the app pool is recycled by iis.  I have other long running services that don't have this ...
Forum Discussion by beachhawk | 24 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I have a CSV file that is greater than 20MB.  When I try to use the readCSV component or create my own flat file csv generator to read this file, my workflow thread ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mlee22 | 22 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Dear All, Does anyone know how I might be able to track SQL Server User logon events on another server via Workflow 7.1? I know that I can get SQL Server to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 22 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I have 2 Windows Servers - on the first one i have ITMS7.1 and on the second one SD7.1. They are both workgroup servers. The SD server has the Altiris agent and I ...
Forum Discussion by coloup | 22 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution First... Sorry for English. :( I have a Workflow project type where users submit requests for approval. Requests are ...
Forum Discussion by LeandroSilva | 21 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Hi folks, having a wierd problem with the Symantec AD Components in Workflow 7.1 SP2. I have several projects that use some of the AD components. The projects will ...
Forum Discussion by Rob Moore | 20 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Dear All, Has anyone tried making SQL Server logins and users in Workflow? If so, was it using the SQL Server Stored Procedure Generator and then using a SP to do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 20 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I have an account request form that is e-mailed to the helpdesk 6 that I have auto routing to the accounts queue. I use subject of the e-mail to route it. I'm not ...
Forum Discussion by skiierj | 16 Feb 2012 | 4 comments