Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

7.x

Results for 7.x

I need a solution We have a workflow with an application form, which will start another workflow (not embedded) and to pass some data to the new workflow. Is there a component or a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by breitenborns | 21 Dec 2011 | 18 comments
I need a solution I have a workflow with a Configurable Auto Start component that monitors a POP3 mailbox that recieves lots of email. In the workflow I have a Dialog Workflow ...
Forum Discussion by Paulo Tebet | 20 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution Does anyone know where the dbtool.exe is to change the database in WF7.1? It used to be under the Ensemble folder in WF7.0 but I can't seem to find it in the new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aryanos | 16 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution Hi all, I have a custom profile, created to fill up information to shows in the ProcessView. All works fine, the profile values are filled, the db, but when trying ...
Forum Discussion by Joao Marcelo | 14 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution Working on an workflow approval process where we don't want to depend on the approver to have access to the forms in the Process Manager portal. We would like to ...
Forum Discussion by Paulo Tebet | 12 Dec 2011 | 6 comments
I need a solution Hello,   we want to start a Workflow when a new Entry ist given in an specific database. Ist there a way to solve this problem.   Thanks   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by breitenborns | 08 Dec 2011 | 3 comments
SMUD - 6301 S Street, Sacramento - Rubicon Room Fri, 21 September, 2012 - 8:30 - 12:00 PDT Join us ...
Event by lskelle | 07 Dec 2011 | 0 comments
SMUD - 6301 S Street - Rubicon Room Fri, 15 June, 2012 - 8:30 - 11:30 PDT Join us for out next ...
Event by lskelle | 07 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution Getting the following when trying to install 7.1 on windows 2008 R2 64 Bit server.   I am using the SA account on MS SQL Server.  In the past I have had to run the sql ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yliquor | 30 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Need help troubleshooting a Parse email workflow I went off the steps in https://www-secure.symantec.com/connect/forums/par... however I keep getting ...
Forum Discussion by sdmayhew | 29 Nov 2011 | 7 comments