Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Dear All, I have a bizarre one. Where is "GetComputerInfo"? I am using WF 7.1 SP1 and although I have a Workflow that I downloaded a few weeks ago from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 02 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution I've created a Workflow AutoStart from Email project to monitor an inbox. The email sent to the email inbox contains a .ZIP attachment of a .CSV file. I've ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 01 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Dear All, Well, I have a workflow that needs to get the User ID from the HTTPContext and I am using Workflow 7.1 with IIS 7.5 on Windows 2008 R2. I have looked ...
Forum Discussion by QuietLeni | 01 Nov 2011 | 9 comments
I do not need a solution (just sharing information) Dear All, Have you ever had this message in Workflow Manager when trying to "Check In" a project? ...
Forum Discussion by QuietLeni | 31 Oct 2011 | 0 comments
Dear Symantec, Can we PLEASE have the ability to check Integration Components into the respository? I have made a mistake in an IC and I would like to be able to go back to a previous version. Also, two people could be working upon the same ...
Idea by QuietLeni | 31 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution In the "GetUserInfo" component in Workflow 7.1 there's a new required parameter "ConnectionContextName".  This parameter is not present in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by filcole | 30 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Dear All, I am having issues with the Simple Collection Sort component. When I select a Data Type in the SCS and select a Data Type enumeration as the ...
Forum Discussion by QuietLeni | 28 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Dear All, Does anyone have any information for how to use the Configurable Collection Sort component? It has a nice option over the Simple Collection Sort to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 28 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hello All, I am trying to develpe a WebForm Workflow that runs tasks created on the NS server. When I try to Create Integration Library and use ASDK Tasks ...
Forum Discussion by John_Winter | 27 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution Dear All, Does anyone know of the significance of the presence of TWO Components for each SMP component name in Workflow 7.1, one with a name and the other ending ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 27 Oct 2011 | 1 comment