Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution To get it to work properly for some end user PCs, we'll need to use the EV 10.0.3 Outlook Add-in ... 10.0.3  on our  EV server as well?  Or can I get away with leaving the server as is since it seems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by legomai | 07 Jun 2013 | 2 comments
I need a solution Hi,   We need to disable/enable multiple mailboxes together on enterprise vault 10.0.3.Please let us know how can we achive this requirement.   Best Regards, Deepak Jindal ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deepak Jindal | 02 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution We are using EVault 10.0.3 and want to  change Indexlocation  another drive as we have left no free space on the current .So we want  to change it on another drive  on same server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jomy | 09 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Evault 10.0.3 Backup with netbackup 7.5 we have configured Evault backup using evault agent We done it as per document it is working . But the backed up data size is showing  lvery less as compared ...
Forum Discussion by Jomy | 24 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Community, i have a customer project where we want to upgrade the EV 10.0.3 to the new EV 11 version. We have four EV Server which are using the mailarchiving feature with ex 2010 (Cas Array, DAG) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GerSymConsulting | 10 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All!   I tried many solutions but without success.   A Vault Store Group (created for simple test), after used we decided to delete.   But, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bruno_soares | 02 Jul 2014 | 3 comments
upgrading to 10.0.3, so I am not sure if the probem is with my account or with the EV server. Please see ... So you have 10.0.3 on the So you have 10.0.3 on the server? What version of the Outlook Addin do you have on the workstation? same version. 10.0.3 same version. 10.0.3 Can you enable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 23 Sep 2013 | 10 comments
have been having an issue with backing up Enterprise Vault Indexes after upgrading EV to 10.0.3. We ... If I believe that EV 10.0.3 If I believe that EV 10.0.3 is not supported.  See this Idea calling ... not the indexes. Yes EV 10.0.3 is not Yes EV 10.0.3 is not currently supported and unfortunately ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kinger110 | 18 Jul 2013 | 16 comments
I want to know doesWindows 2008 R2 SP1 is fully supported with Enterprise Vault 10.0.3 ... http://www.symantec.com/business/support/index?pag... Yes EV9 and EV10 both support 2008 R2 and R2 SP1 EV 10.0.3 suppuorts Win2008 EV 10.0.3 suppuorts Win2008 R2 SP1. Refer to Pg#12-13 of the below compatibility list and also check Key ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vodafone_india | 13 Feb 2014 | 3 comments
Vault Client 10.0.3 add-in.   Server Setups : Exchange 2010 EV 9* (not sure of exact ... licensing team.   Does 10.0.3 CU2 refer to Does 10.0.3 CU2 refer to updating the client ... "Installation_Instructions_10.0.3_cumulative_hotfix_2.htm" link. Updating from 10.0.3 to Updating from 10.0.3 to 10.0.3 SP2 resolved the issue. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by digitalzom.b | 21 Aug 2013 | 5 comments