Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dears ,,, Greetings, we have Symantec Backup Exec 2012 Version 14.0 Rev. 1798 (64-bit) installed on Windows Server 2008 R2 Standard. We used to have a remote agent ...
Forum Discussion by Qutaybah_1 | 19 Mar 2014 | 9 comments
I need a solution Hi All, I've installed the remote agent on one of our Linux machine on the DMZ. In the beginning there were network-related issues that prevented the backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ADB Taipei | 19 Nov 2013 | 5 comments
Great to finally see linux agents now cater for Ubuntu and we no longer have to modify the installralus.sh script. I have a linux box that has had its role set change and I now want to be able to backup a NFS share that points to a DAS on the box. When ...
Idea by Dropkick | 03 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, We have the follwoing. Backup Exec 2010 R2 on Windows 2003 Ent. SP2 (32bit). As Master and Media server RALUS of BE 2010 R2 installed on RHEL 5.4 64 ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 08 Oct 2013 | 2 comments
We just updated several servers from SLES 11.2 to SLES 11.3. Please support SLES 11.3. We did just the same thing with a couple of Ubuntu 12.04 which also is not supported. Because of security reasons it is not possible for us to keep with the ...
Idea by Help Desk BYU Law | 04 Oct 2013 | 0 comments
I need a solution Hi, We have the following infra. Backup Exec 2010 R2 on Windows 2003 Ent. SP2 (32bit). As Master and Media server RALUS of BE 2010 R3 installed on RHEL 5.4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 27 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, We have the following Problem. We have Backup Exec 2012 SP2. We want to Backup a Linux Machine. (CENTOS 5.4)  We have correctly installed the Linux ...
Forum Discussion by Zerakus | 26 Sep 2013 | 6 comments
I need a solution Hi all I have a master server with Netbackup 7.5.0.6 on Windows 2008 R2 My client is en SUSE 10 SP1 with Netbackup client 7.5.0.6 When i launch a full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Olivier30 | 20 Sep 2013 | 6 comments
I need a solution Hello -   Using RALUS and BU Exec 2010.  We backup several other RHEL 5.5 boxes and those are fine.  Have two that exhibit the following behavior:   - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JeffB | 19 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution Everything I'm seeing points to us not being able to bring the older G5's that we have (PowerPC's).    Is there another way, eg: using a version ...
Forum Discussion by riverupdude | 08 Aug 2013 | 2 comments