Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution We have Backup Exec 2010 with EV 9.0.2, thinking of upgrading to 2014. But, I don't want to lose the ability to backup EV archives because of the upgrade.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SarathMani | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We are using Backup Exec 2012 v14.0.1798 (64-bit) on Windows Server 2008 R2 SP1 via NDMP job to backup our Enterprise Vault 10.x Mail Partitions which are hosted on a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cmi_it | 02 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hey folks, I recently integrated Enterprise Vault with one of our Data Domain deduplication appliances - which involves having EV create collections and migrating ...
Forum Discussion by Moltron1 | 20 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Since we got Enterprise Vault, backups have been a pain.  I've really wanted to focus on getting them correct, and have spent the last few days making changes, ...
Forum Discussion by Moltron1 | 12 Feb 2014 | 5 comments
I have been having trouble with Backup Exec backing up the vault store for by Enterprise Vault (Evault) deployment.  I found that the backup job completes successfully but it is not backing up the vault store files.  There are no errors or warnings, it ...
Idea by mgorski | 09 Oct 2013 | 13 comments
I need a solution Hi, I have been having an issue with backing up Enterprise Vault Indexes after upgrading EV to 10.0.3. We Use Backup Exec 2012 running on a Windows 2008 R2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kinger110 | 18 Jul 2013 | 16 comments
Hi, At the current moment Backup Exec 2010 R3 SP2 (up to 10.0.1) nor Backup Exec 2012 SP1 (up to 10.0.2) does not support the backup of Enterprise Vault. I created a tech case for this, but it seems to be they are not in the position to guarantee me ...
Idea by rendersr | 11 Jul 2013 | 0 comments
I need a solution Hello, I have decommissioned yesterday a secondary Enterprise Vault server (9.0.3) by following the following procedure: ...
Forum Discussion by ThomHorn | 14 Jun 2013 | 10 comments
I need a solution Any word on an update for the Agent for Enterprise Vault that will make it compatible with Enterprise Vault 10 SP3? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by backupexecuser1 | 29 Apr 2013 | 5 comments