Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All gurus, Hoping someone out there can clear some muddy waters for me. I have NetBackup 7.5.0.7 master/media/client environment which I use to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by user022013 | 08 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution We have Backup Exec 2010 with EV 9.0.2, thinking of upgrading to 2014. But, I don't want to lose the ability to backup EV archives because of the upgrade.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SarathMani | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We are using Backup Exec 2012 v14.0.1798 (64-bit) on Windows Server 2008 R2 SP1 via NDMP job to backup our Enterprise Vault 10.x Mail Partitions which are hosted on a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cmi_it | 02 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hi everyone,   Is there anyone that configured the vault with KMS ??  For exemple: After the KMS configuration. Duplicating one copy encrypted to off-site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Gomes | 28 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hey folks, I recently integrated Enterprise Vault with one of our Data Domain deduplication appliances - which involves having EV create collections and migrating ...
Forum Discussion by Moltron1 | 20 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hello,   In Enterprise Vault compability chart; Netbackup 7.6, requires EV 10.0.3 and later services pack. But for netbackup 7.5.x we have no specific ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nrgl | 13 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Since we got Enterprise Vault, backups have been a pain.  I've really wanted to focus on getting them correct, and have spent the last few days making changes, ...
Forum Discussion by Moltron1 | 12 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution HI I bought 2 Backup Exec 3600 apliances to replace my actual Backup Exec server.  For the first time I will use Deduplication.  One box will be on the main site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FrankieQuebec | 28 Oct 2013 | 4 comments
I have been having trouble with Backup Exec backing up the vault store for by Enterprise Vault (Evault) deployment.  I found that the backup job completes successfully but it is not backing up the vault store files.  There are no errors or warnings, it ...
Idea by mgorski | 09 Oct 2013 | 13 comments