Video Screencast Help

Search

Search results

Minor functionality Investigating/gathering information 222892 ...
Known Issue by Paul Jeal | 11 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, Error from my parent Notification Server 7.1.   "10/07/2014 20:06:00","Package {GUID} is ...
Forum Discussion by Pawel Bajcer | 11 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Has anyone else experienced after updating to the latest push from LiveUpdate for BackupExec 2014 the BackupExec Server service not starting?  I thought at first it ...
Forum Discussion by jonathan.sumrall1 | 10 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution When I kick off a job with "C:\Program Files\Altiris\Altiris Agent\Agents\PatchMgmtAgent\AeXPatchUtil.exe" /Xa it always fails with an errorlevel ...
Forum Discussion by Scott W. Allen | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All,      Normally when I'm rolling out updates in Altiris 7.1 I will go to the Compliance by Bulletin screen.  Under Vendor choose for example ...
Forum Discussion by oscarc619 | 09 Jul 2014 | 1 comment
We had purchesd EMC Isilon with three node and one backup accelerator Node connected our Tape library on fabric and also EMC isilon X-Node on Fabric zone it ptoperly and Storage was able to see Both the tape drives and its medium changers.I added my EMC ...
Idea by Parveen Hooda | 09 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I have problem to download the 7.5.0.7 patch from the symantec website (the .exe file within technote 209033) but it fails to get response. ...
Forum Discussion by etang | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution In my Software Bulletin Details report, I filtered for "With Some Updates Not Downloaded" where a couple older Microsoft bulletins (MS13-081 and MS13-085) ...
Forum Discussion by Clint | 08 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution HI,   I've got a few problems with the Backup Exec database.   I've got a scheduled job that Unlocks are tape drive as we have an autoloader. ...
Forum Discussion by Dan Graves | 08 Jul 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I've had a quick Google search for issues with NetBackup v7.6.0.2 and was surprised to find that only two were listed on ...
Forum Discussion by sdo | 05 Jul 2014 | 7 comments