Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

All, I have only recently been able to have the time and sit down to script this all out for my organization We have no issues (crossed fingers) with this script after deploying to over 20K endpoints and have seen a few forum posts about how to ...
Article by AltirisJunkie | 24 Mar 2015 | 1 comment
Novacoast Webinar Wed, 08 April, 2015 - 2:00 - 3:00 EDT                                   ...
Event by ryanschoenherr | 17 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi ALL, With help of you guys and articles / forum discussions on Symantec connect I was able to successfully install a Win 7 32 bit scripted install. Now that I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 05 Dec 2014 | 12 comments
I need a solution I love how Symantec makes its so easy to find files.  Says I need to run  DS7_1_SP2_MP1_Rollup_v5_June10_2013.zip in the release notes, but of course no where ...
Forum Discussion by RayGallo | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello: Does anyone know what the latest build of Ghost32 and Ghost64.exe for DS6.9 are?  We are running into difficulties with some EFI-32 machines and want to ...
Forum Discussion by Joe M. | 19 Mar 2014 | 5 comments
Question: Do we have a whitepaper/write-up on how to deploy a successful patch deployment solution in a low bandwidth environment? No, but it sounds like a good idea for one. In the interim, though: There are a lot of variables ...
Article by MThrift | 12 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution I recently upgraded from 7.1 to 7.5 HF2.  Everything seems to be working except I cannot communicate with clients that are in the Preboot Environment.  The PectAgent ...
Forum Discussion by bmarshbanks | 09 Jan 2014 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) So I upgraded the CMS 7.5 installation to Hotfix 1. Unfortunately, Deployment Solution 7.5 Hotfix 1 doesn't recognise the ...
Forum Discussion by dcgarbutt | 20 Nov 2013 | 8 comments
I need a solution I have a software update policy for Adobe and I noticed that some updates are turned on (with green color marking) and some are turned off (in red).  What does this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by la_ripper | 20 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution I have a software update policy for Adobe and I noticed that some updates are turned on (with green color marking) and some are turned off (in red).  What does this ...
Forum Discussion by alexisb | 15 Nov 2013 | 1 comment