Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hello, having an issue where people move items from imbox (90 day retention) to a retention folder with (1yr retention) the item doesnt take on the new retention, ...
Forum Discussion by jpergola329 | 18 Sep 2014 | 1 comment
Microsoft Exchange 2013 CU6 released on August 27, 2014 and in keeping with the rapid release cycle that Exchange 2013 uses, it is incumbent upon third-party vendors to certify and release compatible products on the same accelerated schedule or risk ...
Idea by Jose Cormane | 03 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution is there any way to run expiry on just 1 user? thanks   expiry is at the site level expiry is at the site level so i dont think this is possible. if ...
Forum Discussion by jpergola329 | 18 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution ev 8 sp3 have an issue where the users expiry report is falsely reporting items that are going to expire, see the attached example. the user has an email ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpergola329 | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello to all, I'm involved in EV project migration from versión 7 to 10. I now the steps to do it and this is not a problem, but I want to do it in a LAB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AG81 | 16 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hello.  I am in the process of upgrading Enterprise Vault from v10.0.3 to v10.0.4 with Cumulative Hotfix 2. We are performing this upgrade for compatibility with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by calvin14 | 02 May 2014 | 4 comments
I need a solution Hi guys,   We have emails that are stubbed in Exchange Server 2010. When we open an email that has been stubbed by Enterprise Vault 10 in OWA, we see that the ...
Forum Discussion by RS84 | 24 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Hi We've just started rolling out EV Outlook add-in 10.0.4.1293 and we're seeing an unexpected issue with Outlook 2010. Multiple users are reporting that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephan9 | 13 Apr 2014 | 7 comments
We are a very large Enterprise Vault implementation. After working with Symantec tech support, the conclusion was this is due to MS limitation EV cannot control. Symantec proposes this as a workaround: 1. Run the export until the only failed ...
Idea by parryp | 10 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi!   Running EV 10.0.2 Exchange 2007 SP3 RU10   Need to upgrade Exchange to RU13 beacuse we are moving to Active Directory 2012 R2   Is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krister | 12 Mar 2014 | 2 comments