Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, Please let me know how to configure the backup for exchange 2013 DAG where there is no virtual interface face or the ip address for the DAG name. in this ...
Forum Discussion by Priteshp | 14 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hello all, I'm curious if anyone else has this issue.  My environment is mostly Windows but there are enough Macs to care about their status.  I'm only ...
Forum Discussion by Powershell_Guru | 11 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution needing some help here.    virus defs are 14 days out of date on close to 75% of the clients in my domain, SEP Manager and GUP SEP clients are up to date on defs. ...
Forum Discussion by kcseggs | 11 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution Master server : WIN2K8 R2, 7.6.0.3 version Client : AIX hhcweb1 1 6 00C585824C00 I recently upgraded my client version from 7.1.0.4 to 7.6.0.1 and then apply ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dolly | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Starting about a week ago, I noticed from the job logs that the byte count on successful jobs is zero most of the time. The job rate is also blank. Happens for ...
Forum Discussion by pxtian | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have several bulletins, that for a variety of reasons, we have chosen not to deploy. But the Compliance by Computer report show nearly every machine requires these ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Scott W. Allen | 26 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, I am not able to get CVE patches for Oracle (Java) in patch management. I am using Altiris 7.5 HF4. Can you help me out with those patches, or ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 25 Nov 2014 | 0 comments