Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Master server : WIN2K8 R2, 7.6.0.3 version Client : AIX hhcweb1 1 6 00C585824C00 I recently upgraded my client version from 7.1.0.4 to 7.6.0.1 and then apply ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dolly | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Starting about a week ago, I noticed from the job logs that the byte count on successful jobs is zero most of the time. The job rate is also blank. Happens for ...
Forum Discussion by pxtian | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi there, We have Backup Exec 2014 SP1 installed on a Windows Server 2008 R2 and using a Buffallo Terastation as disk storage (1GB switch connection) between ...
Forum Discussion by John Beeson CPL | 03 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Team we are using netbackup 7.6 as a backup solution for Exchange database backup, From last few days we had observed our backup is getting failed and transaction logs ...
Forum Discussion by SHAIKH ZUBAIR | 03 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Our Netbackup 7.5.0.5 Exchange backups have started failing with 'file read failed(13)' errors.  Both servers (Exchange and Netbackup) are running on Server ...
Forum Discussion by Ultra317 | 28 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, Note that when backing up the active copy, the exchange server was getting loaded and the end users were nno longer able to send and receive emails during the ...
Forum Discussion by lanloun | 13 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, The BESR job is failing with the following error: (-- The job failed with the following error: The directory is invalid. What could be the reason ...
Forum Discussion by lanloun | 13 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, Unable to install SEP How to proceed further. I have SEP_INST log . what to check in that logs. Do I need to check any other logs. I so What to check. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 12 Oct 2014 | 7 comments