Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I am currently patching one of our customer using Altisi 7.1. we currently patch servers and desktops seperatly using 2 different patch polices, however when i go ...
Forum Discussion by DaraghBurns | 17 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I have been running the Symantec Patch Management 7.5, and versions 7.1 & 7.0 prior to that, over the last 2-3 years. I recently got a request to update VLC ...
Forum Discussion by MrL0gistiX | 15 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, We are running SMP and Patch Management version of 7.1 SP2 MP1. I have heard that Symantec does not support Server 2012 R2 for use with the client with 7.1 ...
Forum Discussion by J Henderson | 15 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution needing some help here.    virus defs are 14 days out of date on close to 75% of the clients in my domain, SEP Manager and GUP SEP clients are up to date on defs. ...
Forum Discussion by kcseggs | 11 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution As per this thread on MSDN: ...
Forum Discussion by marcus.d.johnson | 10 Dec 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, Starting about a week ago, I noticed from the job logs that the byte count on successful jobs is zero most of the time. The job rate is also blank. Happens for ...
Forum Discussion by pxtian | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,  I am using the SEPM 12.1 RU2 with 15000 clients include 2000 GUPs. the GUPs are located in different location and maximum gups are out of date containing ...
Forum Discussion by Prosenjit.sarkar | 08 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I am trying to update Managed Hosts from version 5.0 to 6.1 from VOM Web Interface. Some jobs successfully updated but some are in "SUBMITTED" state for last ...
Forum Discussion by AB Chaudhry | 07 Dec 2014 | 0 comments