Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
Hello there I am able to backup using the SAN transport mode but unfortunately restores have to be done through NBD over the LAN, which is about 3 X slower than the backups. The number of hours that a full DR restore will take us is currently ...
Idea by Carl Hamilton | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Dear All, I had a serious problem for the past days. The latest SEPM cannot able to retrieve the latest virus definition files for SEP v12.1.6 RU6 from LUA ...
Forum Discussion by simpleguy2k | 21 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, System state backup is completing partially in about 9 servers with the following error in job details. Warning bpbrm (pid=1757) client swift: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BharadwajR | 17 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hallo zusammen, beim Test von Backup Exec ist mir etwas aufgefallen: Ich habe für den temporären GRT Ordner ein Verzeichnis auf der Partition F:\ auf dem ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jayjay0911 | 17 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Installed Service Pack 4 for Backup Exec 2010 R3 last week. Since then getting a message on backup job for one of the remote machines. " License Violation - A ...
Forum Discussion by typ_paddy | 09 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I use Symantec DCS 6.0 on Windows Server 2012 STD 64Bit Client is Windows 2012 R2 STD 64Bit   Every 2-3 days agent show offline in manager console,so ...
Forum Discussion by Song-glod | 08 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I get this error in the log while i try to update our BE 2014 SP1 to SP2. After the error the rollback starts. Any fixes for this? Or what to do? ...
Forum Discussion by Niklas Svensson | 04 Jun 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Hi ! I cannot restore ! When I launch restore, the job are ever created ! In the GUI "View status" I don't ...
Forum Discussion by brunosousasf | 25 May 2015 | 3 comments