Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution I am writing a script that will check all our Symantec Endpoint Protection Client machines for the virus definition status. If the definition is out of date then it ...
Forum Discussion by gyan002 | 10 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello I operate a LAN and manually update the enterprise signatures by downloading the JDB executable, unzipping the executable to expose the JDB file and then ...
Forum Discussion by Friendly5 | 05 May 2015 | 8 comments
I need a solution Hi guys, We have some issue with BE 14 and its related to Tape. first Error: Final error: 0xe0000900 - The requested media is not listed in the media index ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 04 May 2015 | 2 comments
I need a solution We have some andorid user without SD card and they cant change the location to save the attachment on the devices. isnt options to do that when you try to save the ...
Forum Discussion by J3d1 | 23 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, we use Symantec Backup Exec 2010 on an Windows SBS2011 Server. Suddenly Windows Update stops and i get the error 80070020, i dont know if this happen ...
Forum Discussion by qwerq | 21 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hie everone I have SEP 12.1.5 running in a mixed Ms Windows Environment of 80 Users spread across 7 cities in a WAN Network. There is an accounting system we use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by waisy | 16 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, How do we check if an Adobe patch is superseded or not? I could see a report that gives out details for Windows patches, but nothing for Adobe Patches. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Just attempted upgrading our 5230 appliance from 2.6.0.3 to 2.6.1.1 and after running for about 2 hrs or so, it failed with the following email: Command ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arctics2 | 12 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution For Database policy configuration. I know that Default Application will created automatically when creating automatic backup. Now My Question. Do I need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RickAndrei | 10 Apr 2015 | 4 comments