Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We image machines with a post image package delivery job to install shockwave, then patch updates shockwave to latest version soon there after. I noticed sometimes ...
Forum Discussion by Sally5432 | 28 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Under the import patch data for windows, under Adobe, it was possible to select Adobe Acrobat Reader DC. In remediation center, the latest update isn't there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 22 Jul 2015 | 18 comments
I need a solution I'm looking for recommendations for how you all are keeping up with keeping Java current.  This week was the first time where Java update was released (8u51) and ...
Forum Discussion by Sally5432 | 16 Jul 2015 | 14 comments
I need a solution When patching Java on win7x32 via managed software policy, I used the java-uninstaller.vbs script from here without issue.  Worked great. I tried modifying ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 02 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution I can't get the latest reader update to install on any of our clients.  The Adobe Pro part of APSB15-10 installs ok, but even ran manually on the downloaded file ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 27 May 2015 | 14 comments
I need a solution Heads up for others - I'm seeing issues with this KB on Win7 Ent Sp1, keeps trying to reinstall even though it ran successfully the first time.  I just put a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 17 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Definitely test this update before pushing it out.  I'm holding off for now until Microsoft publishes an update (they pulled it from WSUS)  ...
Forum Discussion by Sally5432 | 16 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Anyone else see issues on clients where these patches suddenly think they need to be reinstalled and fail (after previously successfully being rolled out months/years ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 13 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Both bulletins appear to have installed through Symantec patch successfully.  Machines have been rebooted. The installed computers report shows all my test ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 18 Feb 2015 | 2 comments
Running PMImport 7.1.632 and not seing these - hoping they'll be released soon? http://support.microsoft.com/kb/2956079 http://support.microsoft.com/kb/2956054 http://support.microsoft.com/kb/2956075 ...
Idea by Sally5432 | 18 Feb 2015 | 4 comments